Park management

Op een duurzaam bedrijventerrein werken bedrijven zowel onderling als met overheden samen om hun resultaat te verbeteren, het milieu minder te belasten en de ruimte efficiënter te gebruiken. Parkmanagement stelt U in staat om de kwaliteit van een locatie af te stemmen op de wensen van de betrokken bedrijven en overheden en ook om deze kwaliteit op lange termijn te garanderen door blijvend samen te werken aan vernieuwing en verbetering. Het collectief aanbieden en beheren van diensten en voorzieningen verhoogt het rendement aanzienlijk. Op een duurzaam bedrijventerrein gaat deze meerwaarde op economisch vlak hand in hand met voordelen op gebied van milieu en ruimte.
 

Wat kan parkmanagement voor u betekenen?


De plaatselijke parkmanager verzorgt het dagelijkse management van de locatie en vormt een single point of contact voor u als bedrijf, maar ook voor uw leveranciers. De parkmanager beheert een vooropgesteld budget en beschikt over een preventiefunctie voor onderhoud, een signalisatiefunctie voor problemen, een coördinatiefunctie voor diensten en voorzieningen die synergievoordelen en economische winst kunnen opleveren en een informatiefunctie als directe contactpersoon.
De parkmanager levert diensten aan u als bedrijf op het bedrijventerrein. Door de praktische beslommeringen uit uw handen te nemen kan u zich als bedrijf  focussen op uw core-business. Bovendien coördineert de parkmanager de samen aankoop van ondersteunende faciliteiten, waardoor u als bedrijf economische winsten kan boeken en de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Contacteer ons